Nákup nových strojů CNC v druhé polovině roku 2014

01.12.2014 17:14

Pořídili jsme vysoce výkonné CNC soustružnické centrum s protivřetenem, které spoří výrobní čas při dalším opracování strojních součástí na jiném stroji. Zajišťuje zvýšení výkonů v současné době přetíženém segmentu výroby od průměru 50 mm do průměru 300 mm v délkách do 750 mm. Hraje již nyní stěžejní roli v posílení konkurenceschopnosti naší firmy. Tato moderní technologie umožňuje velice přesné tvarové soustružení (vnitřní i vnější soustružení a zároveň umožní i vrtání a závitování). Součástí je CNC řídicí systém, který umožňuje programování CNC obráběcích strojů. Požadovaný systém kombinuje prvky ISO programování s 3D grafickou podporou.

Dále CNC ohraňovací lis – díky této moderní technologii se špičkovým CNC řízením efektivně vyrábíme strojní díly, klempířské i vzduchoklimatické rozvody v délkách až do 3100 mm, při relativně nízké lisovací síle 160 t. Ohýbání, úhlování, ohraňování, lisování je jednou z klíčových činností strojní výroby naší firmy.
 
V současné době evidujeme objednávky, kdy právě díky nakoupením nových CNC strojů navýšíme výrobu o cca 15 %. Počítáme s růstem výkonu a zvýšením konkurenceschopnosti firmy v regionu s vyšší nezaměstnaností vedoucí ke zlepšení pozice na trhu a v souvislosti s tím i k růstu počtu pracovních míst. Samozřejmostí je vytvoření minimálně 2 nových pracovních míst, která jsou vhodná jak pro muže, tak i pro ženy a bez jakékoliv další diskriminace.

Zpět

Kontakt

Zdeněk Maixner - ANTIKOR s.r.o
Kunčice 26
Letohrad
561 51

Kunčice 26

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode